Pluspunten:Levenslange garantieAanbetaling niet nodigGratis inmetenVaste prijs voor montageKorting bij doe het zelf

HomeVoorwaardenWerkwijzeContactOfferteHelpNieuws

Werkbladen

Graniet

Silestone

Caesarstone

GS Select composiet

Keramisch

 

Voorbeelden

 

Werkblad reparatie

Een ongelukje is zo gebeurt, een werkblad is wel sterk maar als er een potje pindakaas van een meter hoog op het werkblad valt kan er toch een kleine beschadiging aan het werkblad ontstaan.

Gelukkig kunnen wij beschadigingen aan graniet en composiet met onze reparatie methode praktisch onzichtbaar repareren, de beschadiging wordt gevuld met een UV uithardende hars waarna de beschadiging wordt gepolijst, doordat er doorzichtige hars gebruikt wordt met een lenswerking laat de hars de tekening van het blad zien waardoor de tekening in het blad gewoon doorloopt.

Grotere beschadigingen kunnen meestal ook gerepareerd worden maar dan moet wel het materiaal uit de beschadiging nog aanwezig zijn.

Waterkeringen raken wel eens los van het werkblad. Ook het aanlijmen van een nieuwe waterkering kunnen wij voor u verzorgen.

De kosten van een reparatie:

Voorrijkosten: 100,=
Reparatietijd: 50,= per uur

Indicatie: een kleine reparatie neemt tussen 1 en 2 uur tijd in beslag en kost dus tussen de 150 en 200 euro.

Wilt u meer weten? stuur ons een e-mail met uw naam en adres en telefoonnummer en een omschrijving van de beschadiging en het merk en kleur van het werkblad plus, als dat kan een foto van de beschadiging, u krijgt dan van ons een prijsopgave.

Hieronder kunt u zien hoe een dergelijke reparatie uitgevoerd wordt.

 

Vooraf

Achteraf

   

Bovenstaande voorbeelden zijn extreme voorbeelden, bladen die volledig gebroken zijn. In deze gevallen blijf je vaak iets van de beschadiging zien. kleinere beschadigingen zijn meestal onzichtbaar te repareren.

granietshop.nl 2011